6.10.2009 Απεβίωσε ο Νίκος Βαλλιανάτος (Συζ. Ιωάννας Χ. Δάρα)

Vallianatos_150Στις έξι Οκτωβρίου 2009 έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Βαλλιανάτος, σύζυγος της Ιωάννας Βαλλιανάτου-Δάρα (Θυγατέρας του συγχωριανού μας δασκάλου Χρίστου Ν. Δάρα). Η εξόδιος ακολουθία έγινε από τον ιερό ναό του κοιμητηρίου Αμαρουσίου με τη συμμετοχή πολλών συγγενών φίλων και συγχωριανών.

Ο Νίκος και η Ιωάννα έχουν δύο παιδιά, τη Χριστίνα (Dr Ψυχολογίας ) και τον Κωνσταντίνο (φωτογράφος).

Ο Νίκος έφυγε από την Κεφαλονιά σε μικρή ηλικία με στόχο να έχει μια καλύτερη ζωή στην Αθήνα. Μαζί με τη γυναίκα του αφιέρωσε τη ζωή του στην οικογένεια του. Ήθελε να δώσει στα παιδιά του τις δυνατότητες και τις ανέσεις που ο ίδιος δεν είχε μεγαλώνοντας. Δυστυχώς αρρώστησε με Parkinsons και ταλαιπωρήθηκε πολύ τα τελευταία έξι χρόνια της ζωής του.

Το ΔΣ του Συλλόγου εκφράζει στην οικογένεια του εκλιπόντος τις θερμές του ευχές.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.