21-11-09: Γάμος Γεωργίας Βήχου (κόρης Κατερίνας Δ. Βέργου) και Γιάννη Γιαννίκου

Vergou_GΤο Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Αγιάννη Καρέα, έγινε ο γάμος της Γεωργίας και του Γιάννη. Πάρα πολλοί οι πατριώτες παραβρέθηκαν στο μυστήριο και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι.
Μετά την τελετή του μυστηρίου το νεαρό ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους τους σε κοντινό "Κέντρο", όπου ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Η Γεωργία είναι καθηγήτρια γυμναστικής και εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα της (mini markets), o δε Γιάννης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, στον χώρο των παραϊατρικών προϊόντων.
.
Ο Σύνδεσμος και η ιστοσελίδα μας εύχονται στους ευτυχείς νέους να ζήσουν με ομόνοια και αγάπη σε όλη τους τη ζωή και να πετύχουν στη ζωή τους ότι επιθυμούν.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.