21-11-09: Γάμος Γεωργίας Βήχου (κόρης Κατερίνας Δ. Βέργου) και Γιάννη Γιαννίκου

Vergou_GΤο Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009, στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στον Αγιάννη Καρέα, έγινε ο γάμος της Γεωργίας και του Γιάννη. Πάρα πολλοί οι πατριώτες παραβρέθηκαν στο μυστήριο και ευχήθηκαν στους νεόνυμφους να ζήσουν ευτυχισμένοι.
Μετά την τελετή του μυστηρίου το νεαρό ζευγάρι δεξιώθηκε τους καλεσμένους τους σε κοντινό "Κέντρο", όπου ακολούθησε γλέντι μέχρι τις πρωινές ώρες.
Η Γεωργία είναι καθηγήτρια γυμναστικής και εργάζεται στις επιχειρήσεις του πατέρα της (mini markets), o δε Γιάννης είναι ιδιωτικός υπάλληλος, στον χώρο των παραϊατρικών προϊόντων.
.
Ο Σύνδεσμος και η ιστοσελίδα μας εύχονται στους ευτυχείς νέους να ζήσουν με ομόνοια και αγάπη σε όλη τους τη ζωή και να πετύχουν στη ζωή τους ότι επιθυμούν.

Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.