22.12.2011 Απεβίωσε η Βασιλική Ν. Παπαθωμοπούλου σε ηλικία 87 ετών.

Έφυγε από τη ζωή η Βασιλική Ν. Παπαθωμοπούλου σε ηλικία 87 ετών την 22.12.2011 και η εξόδιος ακολουθία θα γίνει από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία Νέου Ηρακλείου στις 23.12.2011 και ώρα 3 μ.μ.
Η Βασίλω ήταν κόρη του Αγγελή Δημόπουλου με καταγωγή από το χωριό που είχε εγκατασταθεί στα Σαρλέϊκα Γορτυνίας (Αδελφός του γιατρού Ι.Δημόπουλου).
Η εκλιπούσα είχε παντρευτεί τον συγχωριανό μας αείμνηστο Νίκο Παπαθωμόπουλο, και απέκτησαν δύο καλά παιδιά τον Τάσο που παντρεύτηκε τη Σούλα Ζουγανέλη και την Ελένη (Τραπεζικό) που είχε παντρευτεί τον Δ. Σκυλοδήμο, που της χάρισαν τρία εγγόνια, τον Νίκο, την Ευτυχία και το Δημοσθένη.
Ενάρετη, καλή μητέρα και σύζυγος. Θα είναι αισθητή η απουσία της τους καλοκαιρινούς μήνες στο χωριό που αγαπούσε και ξεκαλοκαίριαζε, παρέα με τη συννυφάδα της την αλησμόνητη Κωστάκαινα.

Το ΔΣ του Συνδέσμου εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια της.


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.