Στίς τελευταίες δημοτικές εκλογές της 7.11.2010 για το Τοπικό Συμβούλιο του χωριού οι δύο συνδυασμοί (με τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων δημάρχων κ.κ. Γ. Γιαννόπουλου και Π. Παρασκευόπουλου αντίστοιχα ), με επικεφαλής τούς κ.κ Γιάννη Ρουσιά  και Α. Ανδριόπουλο ισοψήφισαν.

Σύμφωνα με τον εκλογικό νόμο, ακολούθησε κλήρωση στο Πρωτοδικείο και πρόεδρος ανεδείχθη ο κ. Γιάννης Ρουσιάς, με σύμβουλο από τον ίδιο συνδυασμό τον κ. Γιάννη Θ. Σχίζα.

Ο κ. Ανδρέας Ανδριόπουλος καταλαμβάνει την τρίτη θέση, ασκών την θεσμοθετημένη αντιπολίτευση.

Το ΔΣ του Συνδέσμου συγχαίρει και τους τρείς συγχωριανούς μας, και όπως πάντα θα έχουμε καλή συνεργασία για το καλό του χωριού. 

 


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το 1952 εκδηλώθηκε επιδημία τύφου στο χωριό. Οι υγειονομικές αρχές τότε θεώρησαν σαν αιτία της μόλυνσης τις κορύτες στις βρύσες και στα πλαίσια των έργων εξυγίανσης αντικατέστησαν τις καλαίσθητες πέτρινες πελεκητές κορύτες με ακαλαίσθητους μεταλλικούς σωλήνες. Δεν τους πέρασε από το μυαλό ότι το νερό θα μπορούσε να είχε μολυνθεί από το πέρασμά του κάτω από αυλές και σπίτια, αφού οι βρύσες ήταν σε σημείο χαμηλότερο από τα σπίτια. Το υδραγωγείο που έφερε καθαρό νερό από την Κοκκινόβρυση έγινε αργότερα, το 1959.