Αγαπητοί πατριώτες,

 

 

 

pasxa_eggsΤο Τοπικό Συμβούλιο του χωριού μας εύχεται από καρδιάς, σε όλους τους Σερβαίους απανταχού της Γης, Καλό Πάσχα. Ελπίζουμε η εκ του Τάφου Έγερση του Χριστού να μας οδηγήσει σε μια ουσιαστικότερη αυτογνωσία, σε έναν αποτελεσματικότερο εσωτερικό φωτισμό. Έτσι θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στα σημεία των καιρών και να αναστήσουμε αξίες στη ζωή μας που ολοένα και σπανίζουν από την καθημερινότητά μας.

 

Είθε το Πάσχα να αποτελέσει για όλους πραγματικό «πέρασμα» από τον κόσμο της ύλης στον κόσμο του πνεύματος και της αγάπης.

 

 

 
 

Εκ του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας

Ο Πρόεδρος

 

Ιωάννης Μ. Ρουσιάς


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Το Δημοτικό Σχολείο άρχισε να χτίζεται τον Αύγουστο του 1936. Επειδή τότε δεν πήγαινε αυτοκίνητο στου Σέρβου, τα τσιμέντα τα κουβάλησαν με μουλάρια από τα Λαγκάδια. Τις σιδερόβεργες όμως για την πλάκα, λόγω του μήκους τους και της φύσης του μονοπατιού δεν μπορούσαν να τις φορτώσουν στα ζώα και γι' αυτό τις κουβάλησαν οι Σερβαίοι στον ώμο από τα Λαγκάδια. Οι εργασίες σταμάτησαν λόγω του πολέμου και συνεχίστηκαν μετά το 1949. Οι αίθουσες του σχολείου άνοιξαν για τους μαθητές το 1954.