Στις 13 Αυγούστου 2019, συνήλθε εις τακτική συνεδρίαση, στο Π.Κ. Σέρβου, το Δ.Σ., αποτελούμενο από τους κάτωθι:

Πρόεδρος: Ιωάννης Κ. Μπόρας
Αντιπρόεδρος: Ιωάννης Ν. Βέργος
Γραμματέας
: Ελένη Κ. Μπόρα
Μέλος: Θοδωρής Γ. Τρουπής
Μέλος: Γεώργιος Θ. Τρουπής
Μέλος: Κώστας Γ. Τερζής

Διαπιστώθηκε η κατά τον κανονισμό του Συνδέσμου νόμιμη απαρτία.

Στην ατζέντα συζήτησης συμπεριλήφθησαν τα εξής Θέματα και ελήφθησαν οι παρακάτω Αποφάσεις:

1. Ο πρόεδρος, κ. Ι. Κ. Μπόρας, ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. ότι ο κ. Ν. Ευθ. Ζαχαρόπουλος τον ειδοποίησε ότι στην Εκδήλωση Βράβευσης της κόρης του, ιατρού ευρωβουλευτού Χρυσούλας Ζαχαροπούλου, στις 16-8-2019, θα παραστεί και η ίδια η Χρυσούλα, με την οικογένειά της και φίλους της.

2. Ο αντιπρόεδρος, Ι. Ν. Βέργος πρότεινε να γίνει "πρόσκληση σε γεύμα" στους καλεσμένους, μετά την Εκδήλωση, στην ταβέρνα του χωριού. Τελικά, όμως, δεν πάρθηκε μια τέτοια απόφαση.

3. Ο πρόεδρος του Δ.Σ ανέφερε πρόταση του κ. Ιωάννη Μ. Ρουσιά να γίνει γλέντι στην πλατεία με όργανα, την Παραμονή της Παναγίας, με ευθύνη του Δ.Σ. για τη διοργάνωση. Αυτή η πρόταση δεν επικροτήθηκε.

4. Ο Γεώργιος Θ. Τρουπής πρότεινε να γίνει μετατροπή της βιβλιοθήκης του Π.Κ. και να αντικατασταθούν τα υπάρχοντα πορτάκια από νέα πορτάκια με τζάμι. Το κόστος το αναλαμβάνει ο ίδιος.

5. Κατέβηκε στο γραφείο του Π.Κ. η Παναγιώτα Χαρ. Στρίκου και της έγινε πρόταση από τα μέλη του Δ.Σ. να συμμετάσχει στο νέο Δ.Σ., διότι υπάρχει ανάγκη ο Σύνδεσμος να επανδρωθεί από νέα άτομα. Η Παναγιώτα δεν αρνήθηκε.

 

Τέλος συνεδρίασης.

.

Για το Δ.Σ. του Συνδέσμου,
η γραμματέας,
Ελένη Κ. Μπόρα


Εικόνες από το χωριό

 

Newsflash - Ξέρετε ότι...

Τη μεγαλύτερη θητεία ως πρόεδρος του Συνδέσμου Σερβαίων έκανε ο γιατρός Ιωάννης Δ. Δημόπουλος. Συνολικά χρημάτισε πρόεδρος 21 χρόνια (1936-1953, 1956 και 1962-1964). Επί προεδρίας του χτίστηκε το σχολείο στο χωριό, συνεχίστηκε το χτίσιμο της εκκλησίας της Κοίμησης της Θεοτόκου και έγινε η διάνοιξη του δρόμου για αυτοκίνητα από το Αγιώργη Σαρά μέχρι το χωριό.